Contact

Onze teams stellen alles in het werk om alle vragen die ons worden voorgelegd te bekijken. Als u in contact wilt komen met de redactie om een suggestie voor een fact-check te doen, een opmerking te maken of een fout aan te geven, kunt u hieronder een bericht achterlaten.   

U kunt alle inhoud die volgens u moet worden gecontroleerd (foto's, video's, artikelen, berichten op sociale media, verklaringen van politieke/publieke figuren, enz) in het onderstaande formulier indienen.

Houd in gedachten dat AFP fact-checking teams alleen feiten verifiëren, niet meningen of overtuigingen, over onderwerpen die het algemeen belang aangaan. Een gebrek aan sterk en gecontroleerd bewijs kan ook leiden tot de beslissing om een fact-check niet te publiceren. U kunt hier meer lezen over hoe we beslissen welke bewering te onderzoeken.  

Wij vinden dat verzoeken die grillig, ongegrond, beledigend, bedreigend of duidelijk gecoördineerde spam zijn, geen antwoord van ons behoeven.

Verzoeken om voor AFP te werken die via dit formulier worden gedaan, worden niet beantwoord.

Gelieve voor andere vragen (informatie delen, inschrijven, een foto kopen, enz.) het contactformulier op de website van AFP te gebruiken.

Hartelijk dank,

Het AFP Fact-Checking Team